KARBANTARTÓ GÉPBEÁLLÍTÓ
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
IT Inhouse Consultant (m/w/d) SAP Basis
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Megmunkálási technikus / CNC technikus
Hire-One Kft.
Katódvédelmi technikus
KVV Zrt.
Karbantartó Technikus
Trenkwalder Kft
Teszt technikus
Hire-One Kft.
Minőségirányítási technikus -3műszak- Ajka
Opus Európa Kft.
ÉLELMISZERIPARI LABOR TECHNIKUS
BECK AND PARTNERS Kft.
Minőségirányítási technikus -3műszak- Ajka
Opus Európa Kft.
Ellenőrzési szakreferens
Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága
Vegyipari technikus
EGROKORR Zrt.
Műszerész/technikus
SHOPGUARD Kereskedelmi Kft.
NPI technikus
Harman Professional Kft.
Karbantartó technikus
PAYER INDUSTRIES HUNGARY Kft.
Teszt technikus
Trenkwalder Kft
CNC technikus
Trenkwalder Kft
Folyamat technikus
Trenkwalder Kft
PLC technikus
Plantech Europe Kft.
Tesztmérnök támogató technikus
Trenkwalder Kft
Automatizálási technikus / Operátor
COALA HUNGARY Kft.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 234 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.