Gyártástámogató folyamatmérnök - GSL (automata optikai ellenőrzés)
Harman Becker Kft.
PLC technikus
Trenkwalder Kft
Karbantartó technikus
NEPCO HUNGARIA Kft.
TECHNIKUS
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Teszt technikus
Hire-One Kft.
Termelési minőségbiztosítási technikus
BorgWarner Hungary Kft.
Mérőszobai technikus
SPINEX Kft.
Minőségbiztosítási technikus
Trenkwalder Kft
EHS technikus
GESTAMP-HUNGÁRIA Kft.
Precíziós gépüzemeltetési technikus
Kite Zrt
Gépbeállító technikus
Humán Centrum Kft.
Debug technikus (Üllő)
Work Force Kft.
Épületgépész-technikus
Melon HR Technology Kft.
Gépbeállító technikus
Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.
Minőségbiztosítási technikus
Contemporary Amperex Technology Hungary Kft.
Raktári technikus
Contemporary Amperex Technology Hungary Kft.
Végső ellenőrzésre előkészítő munkatárs (WHC011837)
WHC Személyzeti Tanácsadó Kft.
Teszt technikus
Reed Magyarország Kft.
Folyamat technikus
Reed Magyarország Kft.
Gépész karbantartó technikus
Express Helpline Kft.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 207 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.