Élelmiszer kiszállító futár
Bellogisztika Kft.
Szerelő technikus
Trenkwalder Kft
Erősáramú Technikus
Viapan „Dologidő” Kft.
EHS Technikus
Work Force Kft.
Épületgépész technikus árajánlatkészítő
Szerelvénybolt Kft.
Termelési technikus
VELUX Magyarország Kft.
Karbantartó / technikus
Losberger De Boer Kft.
Anyagvizsgáló technikust/mérnököt
Cemkut Kft.
Térinformatikai technikus
HM Zrínyi Nonprofit Kft.
Gépbeállító technikus
MAGNA Body&Chassis Hungary Kft
Hegesztő technikus
MAGNA Body&Chassis Hungary Kft
Elektromos karbantartó technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
CAD tervezőmérnök - műszaki rajzoló, technikus
INOX-BÁZIS Kft.
Erősáramú technikus (mérésügyi tevékenység) (Észak-Pest)
ELMŰ Hálózati Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Gépbeállító technikus
HALTECH Kft.
Minőségellenőr technikus
AGRI-CORN Kft.
Technikus
CONTROL-X Medical Zrt.
Elektronikai technikus
Videoton Holding Zrt.
IT technikus (üzemeltetés)
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 178 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.