Minőségbiztosítási Vezető
Legyünk együtt sikeresek! Az alábbi pozícióba keresünk leendő kollégát Partnerünk részére: Minőségbiztosítási VezetőFeladatokMinőségirányítási rendszer működtetése:;Az élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények biztosítása és fejlesztése a gyártás során;A Quality Management System (QMS) és HACCP rendszer fenntartása, működtetése, folyamatos fejlesztése;GMP, fogyasztói/panaszkezelési mutatók (KPI-k) folyamatos figyelemmel kísérése és javítása;Jogszabályi és vállalati előírások betartása:;A termékek megfelelőségének biztosítása a hatályos jogszabályoknak, FSSC 22000 szabványoknak, vállalati belső szabályzatoknak megfelelően;Kapcsolattartás a hatóságokkal a minőségbiztosítás, munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén;Kapcsolattartás a vállalat központi (corporate) minőségügyi és HSE szervezetével;Laborvizsgálatok, elemzések:;Nyersanyagok, csomagolóanyagok, félkész- és késztermékek kémiai, fizikai és érzékszervi vizsgálatainak felügyelete ISO és belső előírások szerint;A vizsgálati eredmények értékelése, és ezek alapján javaslattétel a folyamatfejlesztésre. ;Emberi erőforrás menedzsment:;A QA csapat irányítása: célkitűzések meghatározása, teljesítményértékelés, coaching, napi szintű koordináció;Minőségügyi szemlélet fejlesztése a gyár egészében, tréningek és belső oktatások szervezése;Keresztfunkcionális együttműködés:;Együttműködés és információcsere más részlegekkel (gyártás, fejlesztés, logisztika stb. );Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági témákban más vezetők és kollégák támogatása, mentorálása;Kockázatkezelés, válsághelyzetek:;Krízishelyzetek kezelése (pl. termékvisszahívás, gyártási hiba) a vállalati irányelvek és üzleti célok figyelembevételével;Kockázatok értékelése, megelőző és korrekciós intézkedések kidolgozása;Költségvetés és fejlesztési tervek:;A minőségbiztosítási terület költségvetésének tervezése, nyomon követése;Fejlesztési igények felmérése, beruházási javaslatok előkészítése. ElvárásokFelsőfokú végzettség kémia, mikrobiológia vagy élelmiszeripari technológia területen;Min. 4 év tapasztalat minőségbiztosítási és/vagy gyártási területen;Mély ismeretek a minőségirányítási rendszerekről: ISO, GMP, HACCP, FSSC 22000;Élelmiszer-feldolgozási technológiák alapos ismerete;Analitikai vagy mikrobiológiai laborban szerzett tapasztalat;Vezetői tapasztalat csapat irányításában;Magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban;Alapvető pénzügyi és számítógépes ismeretek;A hazai és EU-s élelmiszerbiztonsági jogszabályok ismerete. Amit kínálunkStabil, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat;Versenyképes fizetés és juttatási csomag;Szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek;Hosszú távú karrierlehetőség egy modern és innovatív környezetben. Munkavégzés helyeSzékesfehérvárJelentkezés módjaKüldje el jelentkezését a „Jelentkezem az állásra most” gombra való kattintással!A fényképes önéletrajzokat magyar /és idegen nyelven is várjuk. Kérjük, a levél tárgyába írja be a pozíció nevét és a referencia számát. Köszönjük! Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008
- Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Hely: Székesfehérvár
Székesfehérvár, HUHozzáadva: 15. 5. 2025
Aktív álláslehetőségek
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!