Minőségbiztosítási Vezető
Legyünk együtt sikeresek! Az alábbi pozícióba keresünk leendő kollégát Partnerünk részére:
Minőségbiztosítási Vezető
Feladatok Minőségirányítási rendszer működtetése:; Az élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények biztosítása és fejlesztése a gyártás során; A Quality Management System (QMS) és HACCP rendszer fenntartása, működtetése, folyamatos fejlesztése; GMP, fogyasztói/panaszkezelési mutatók (KPI-k) folyamatos figyelemmel kísérése és javítása; Jogszabályi és vállalati előírások betartása:; A termékek megfelelőségének biztosítása a hatályos jogszabályoknak, FSSC 22000 szabványoknak, vállalati belső szabályzatoknak megfelelően; Kapcsolattartás a hatóságokkal a minőségbiztosítás, munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén; Kapcsolattartás a vállalat központi (corporate) minőségügyi és HSE szervezetével; Laborvizsgálatok, elemzések:; Nyersanyagok, csomagolóanyagok, félkész- és késztermékek kémiai, fizikai és érzékszervi vizsgálatainak felügyelete ISO és belső előírások szerint; A vizsgálati eredmények értékelése, és ezek alapján javaslattétel a folyamatfejlesztésre. ; Emberi erőforrás menedzsment:; A QA csapat irányítása: célkitűzések meghatározása, teljesítményértékelés, coaching, napi szintű koordináció; Minőségügyi szemlélet fejlesztése a gyár egészében, tréningek és belső oktatások szervezése; Keresztfunkcionális együttműködés:; Együttműködés és információcsere más részlegekkel (gyártás, fejlesztés, logisztika stb. ); Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági témákban más vezetők és kollégák támogatása, mentorálása; Kockázatkezelés, válsághelyzetek:; Krízishelyzetek kezelése (pl. termékvisszahívás, gyártási hiba) a vállalati irányelvek és üzleti célok figyelembevételével; Kockázatok értékelése, megelőző és korrekciós intézkedések kidolgozása; Költségvetés és fejlesztési tervek:; A minőségbiztosítási terület költségvetésének tervezése, nyomon követése; Fejlesztési igények felmérése, beruházási javaslatok előkészítése.
Elvárások Felsőfokú végzettség kémia, mikrobiológia vagy élelmiszeripari technológia területen; Min. 4 év tapasztalat minőségbiztosítási és/vagy gyártási területen; Mély ismeretek a minőségirányítási rendszerekről: ISO, GMP, HACCP, FSSC 22000; Élelmiszer-feldolgozási technológiák alapos ismerete; Analitikai vagy mikrobiológiai laborban szerzett tapasztalat; Vezetői tapasztalat csapat irányításában; Magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban; Alapvető pénzügyi és számítógépes ismeretek; A hazai és EU-s élelmiszerbiztonsági jogszabályok ismerete.
Amit kínálunk Stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat; Versenyképes fizetés és juttatási csomag; Szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek; Hosszú távú karrierlehetőség egy modern és innovatív környezetben.
Munkavégzés helye Székesfehérvár
Jelentkezés módja
Küldje el jelentkezését a „Jelentkezem az állásra most” gombra való kattintással! A fényképes önéletrajzokat magyar /és idegen nyelven is várjuk. Kérjük, a levél tárgyába írja be a pozíció nevét és a referencia számát. Köszönjük! Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008
- Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Hely: Székesfehérvár
Székesfehérvár, HUHozzáadva: 5. 7. 2025
Aktív álláslehetőségek
7 az adott állásajánlatot megtekintett személyek száma: