
IRODAI ÉTTEREMVEZETŐ
Főbb feladatok: Az irodai étterem napi működésének teljes körű irányítása és a csapat összefogása A 8-10 fős éttermi személyzet: pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők munkájának koordinálása és támogatása Konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén aktív részvétel az ételek elkészítésében A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása Teljeskörű készletgazdálkodás Vendégelégedettség biztosítása HACCP előírások betartása és betartatása Elvárások: Magas minőségű irodai étkezde és/vagy a la carte étterem vezetésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat Kiváló szervezőkészség és problémamegoldó képesség Erős vendéglátói szemlélet Határozott vezetői attitűd Amit kínálnak Neked: Bruttó 1. 000. 000 – 1. 300. 000 Ft havi eredményességtől függően Hétköznapi munkavégzés, az étterem 7:00-17:00-ig tartó nyitvatartása mellett Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra + szünetidő, teljes bejelentéssel, fizetett szabadsággal A munkaidőbeosztás és a kiszámíthatóság miatt a munka és a magánélet jól összeegyeztethető Modern, jól felszerelt konyha, minőségi vendégtérrel Stabil, hosszú távú munkalehetőség Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőséggel Munkavégzés helye: Budapest XIII. kerület Jelentkezés módja: Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva! Mi történik a jelentkezésed után? Kollégáink az elvárások alapján elbírálják pályázatod, és ha megfelelsz, továbbítják azt megbízónknak. A továbbiakban már megbízónk veszi át a kiválasztási folyamatot.
A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. adatvédelmi tájékoztatóját.
- Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: BECK AND PARTNERS Kft. Hely: Budapest Munkaviszony: Teljes munkaidős Hozzáadva: 29. 5. 2025
Aktív álláslehetőségek
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!