
Cukrász Konyhafőnök (Head Pastry Chef)
A belváros szívében található Corinthia Budapest prémium szolgáltatásokat nyújtó szálloda ambiciózus, elkötelezett, motivált és karrier tervekkel rendelkező Cukrász Konyhafőnök munkatársat keres.
Főbb feladatok:
Napi cukrászati termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
A cukrászati dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
Lépést tart a cukrászat és a vendéglátóipar legújabb trendjeivel
Jól ismeri a modern cukrászati technikákat, termékeket.
A nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú cukrászati kínálat kialakítása, a nemzetközi új gasztronómiai stílusok, újdonságok a helyi szokásoknak megfelelő adaptálása.
Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatása
A cukrászat költségvetésének tervezése, ellenőrzése
Elvárások:
Szakirányú végzettség (cukrász)
Legalább 5 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
Magabiztos angol nyelvtudástudás
Cukrász- technikai és technológiai eljárások ismerete
Vezetői és szervezői képességek
Kreativitás és precizitás
Az állás betöltésénél előnyt jelent:
Szállodai tapasztalat, preferáltan 5-csillagos
Materials Control, Adaco programok konyhát érintő modulok ismerete (raktár rendelések, receptúrák stb. )
Cukrász mestervizsga
Amit kínálunk:
Többelemű juttatási csomag szervizdíjjal és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségek
Pályázatokat magyar és/vagy angol nyelven a "Jelentkezem" gombra kattintva várjuk.
CORINTHIA HOTEL BUDAPEST, MAGYARORSZÁG
- Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: Corinthia Hotel Budapest Hely: Budapest
Budapest, Pest megyeMunkaviszony: Teljes munkaidős Hozzáadva: 11. 12. 2025
Aktív álláslehetőségek
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!